Krbové kachle Haas+Sohn vám pomôžu ušetriť náklady za vykurovanie

Vážení zákazníci, súčasťou našej ponuky sú aj krbové kachle Haas+Sohn, ktoré sa vyznačujú mimoriadnou kvalitou, spoľahlivosťou a dlhou životnosťou. Vyberať môžete v našom e-shope hneď z niekoľkých modelov o rôznych výkonoch. Veríme, že u nás určite nájdete to, čo hľadáte.

Popredný výrobca krbových kachlí a vložiek

Haas+Sohn je popredným výrobcom krbových kachlí a krbových vložiek. Táto firma vznikla v roku 1995 spojením českej firmy Rukov s rakúskou spoločnosťou Reischl GmbH. Víziou firmy Haas+Sohn je zamerať sa na výrobu kvalitných, ale cenovo dostupných krbových pecí a krbových pecí s výmenníkom. Jedná sa krbové kachle so špičkovými hodnotami emisií a vysokou účinnosťou.

Krbové kachle Haas+Sohn Foresta šetria náklady

Našim tipom sú napríklad krbové kachle Haas+Sohn Foresta s výkonom až 8,1 kW a účinnosťou 76 percent. Tieto kachle vám pri spotrebe paliva 2,5 kg vykúria priestor o veľkosti až 146 m3.

Krbové kachle Haas+Sohn Foresta sú k dostaniu v čiernej farbe s obkladom z dlažby v imitácii dreva. Vrchný vývod dymovodu majú s priemerom 120 mm. Kachle majú tiež terciálne spaľovanie, ktoré zaisťuje prívod vysoko predhriateho vzduchu do spaľovacej komory. Ten veľmi napomáha kvalitnejšiemu spaľovaniu splodín, znižuje obsah škodlivín v spalinách a zvyšuje účinnosť kachlí. Ovládanie všetkých troch prívodov vzduchu Easy control iba pomocou jedného ergonomicky komfortného regulátora zaisťuje pohodlné ovládanie. Toto dokonalé spaľovanie ušetrí vaše náklady spojené s vykurovaním.