Prečo si zaobstarať krbové kachle Prity?

Túžite počúvať praskanie dreva, sledovať plápolajúce plamene a užívať si príjemne hrejivé teplo? To všetko môžete, ak si zaobstaráte kvalitné krbové kachle Prity! Nielen, že si tak budete môcť kedykoľvek vychutnať ich romantickú atmosféru, ale aj vďaka nim výrazne znížite výdavky za vykurovanie.

Lacné obstarávacie náklady a jednoduchá inštalácia

Krbové kachle Prity sú mimoriadne kvalitné, spoľahlivo funkčné a majú veľkú životnosť. Ďalej tiež majú množstvo výhod. Nielen že v miestnosti pôsobia veľmi esteticky, ale tiež sú oveľa lacnejšie, než je obstaranie klasického murovaného krbu alebo kachľovej pece. Oproti klasickému krbu navyše vynikajú svojou jednoduchou inštaláciou. S krbom sa totiž musí počítať už pri výstavni komína, alebo komín dodatočne zložito upravovať. Krbové kachle Prity však môžete umiestniť tam, kde si prajete. Stačí vám k tomu mať iba prístup ku komínu a nehorľavú podlahu. V prípade, že je vaša podlaha z lamina alebo z dreva, môžete tento problém jednoducho vyriešiť opatrením špeciálneho krytu z tvrdeného skla. Na sprevádzkovanie krbových kachlí navyše nepotrebujete stavebné povolenie a pri ich inštalácii nenarobíte doma neporiadok.

Ekonomický spôsob vykurovania

Krbové kachle Prity sú vhodné nielen na chatu či chalupu, ale aj sa skvele hodia do moderných domov a bytov. V interiéri vyzerajú skvele a navyše sú veľmi užitočné. Podstatne totiž znižujú náklady na vykurovanie, čím šetria peniaze z rodinného rozpočtu. Krbové kachle Prity môžete využívať napríklad na príležitostné vykurovanie, ale tiež vám môžu dobre poslúžiť ako hlavný zdroj kúrenia. Veľkou výhodou je aj fakt, že nie sú závislé na dodávkach elektrickej energie či plynu. Do krbových kachlí Prity môžete prikladať drevom alebo drevenými briketami. Takto môžete v porovnaní s elektrinou alebo s plynom ušetriť za vykurovaciu sezónu aj niekoľko tisíc korún. Pokiaľ si navyše zaobstaráte krbové kachle Prity s výmenníkom na vodu, môžete vďaka napojeniu výmenníka na radiátory ohrievať naraz všetky miestnosti v dome. Tento spôsob vykurovania je veľmi praktický aj ekonomický.

Mimoriadne kvalitná značka PRITY

Krbové kachle Prity vyrába bulharská firma PRITY už od roku 1995. Krbové kachle sú vyrábané s použitím najmodernejších technológií a zariadení. Firma PRITY má v súčasnej dobe 3 závody a jej ročná produkcia je cca 70 000 ks krbových kachlí. Veľká časť produkcie je exportovaná do cca 18 krajín sveta. Medzi významných odberateľov patria európske krajiny, ako je Taliansko, Švajčiarsko, Rakúsko, Nemecko, Veľká Británia, Holandsko, Francúzsko av posledných rokoch sa k nim radí aj Česká republika.